Bo-Ex als werkgever

Wij zijn Bo-Ex. Een kleurrijke, hechte en warme organisatie die lief en leed deelt. Voor ons voelt Bo-Ex als een thuis. Vanuit deze basis doen we ons werk voor de huurders het allerbeste. Wij streven elke dag met z'n allen naar tevreden huurders. Van onderhoudsploeg tot administratief medewerker en van projectleider tot wijkconsulent: we hebben elkaar allemaal nodig. Samen gaan we ervoor.


Pas je bij ons?
Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met onze huurders en al onze partners. Wij zoeken mensen die zich thuis voelen bij en werken vanuit onze kernwaarden: huurder centraal, saamhorigheid en verantwoordelijkheid geven en nemen.

Wat krijg je?
Als basis ontvang je een goed salaris, een pensioenregeling bij SPW en goede ontwikkelmogelijkheden. De CAO Woondiensten is hiervoor het uitgangspunt. Daarnaast kijken we wat jij nodig hebt om je werk goed, met resultaat én met plezier te kunnen doen. Ons vitaliteitsprogramma draagt daar actief aan bij door o.a. een bedrijfsfitnessregeling, gratis fruit, een gezond kantine-aanbod, een loungeruimte met massagestoel.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Naast dat elke medewerker een persoonlijk loopbaanontwikkelingsbudget krijgt, kun jij als medewerker ook gebruik maken van de verschillende activiteiten die worden aangeboden door KLIMMR. KLIMMR staat voor ‘werken en groeien’ in je huidige of andere baan. De ruim 20 deelnemende corporaties, waaronder Bo-Ex, werken met elkaar aan duurzame inzetbaarheid, vakmanschap en talentontwikkeling van medewerkers. Ook delen KLIMMR-corporaties onder andere kansen, stages, netwerken, kennis en vacatures met elkaar.

Heb je interesse?
Heb je belangstelling om bij ons te komen werken? En samen met ons onze missie, visie en ambities te realiseren? Neem dan een kijkje tussen onze actuele vacatures op de vacaturepagina.

Werken bij Bo-Ex is thuis in Utrecht.