Annerieke van der Vegt nieuw lid Raad van Commissarissen Bo-Ex

Geplaatst op

Annerieke van der Vegt is directeur-bestuurder van Integratiewerk in Amersfoort. Vanuit deze en vanuit eerdere werkervaring heeft zij een ruime ervaring met verschillende organisaties en partners in het sociaal maatschappelijk veld. Tevens is zij een ervaren toezichthouder, ook in de corporatiesector.

Birgitte van Hoesel, voorzitter RvC: "Annerieke is met haar expertise en persoonlijkheid een waardevolle aanvulling op de kennis en competenties van onze raad".

Annerieke van der Vegt: "Utrecht ken ik nog goed vanuit de periode waarin ik directeur van de Vrijwilligerscentrale Utrecht was. Het viel me op dat de stad bruist van de initiatieven van Utrechters zelf en van de vele maatschappelijke organisaties. Ik ben heel blij met mijn benoeming als commissaris van Bo-Ex en kijk ernaar uit om me in te zetten voor de volkshuisvesting in Utrecht. Ik zal speciale aandacht hebben voor sociaal maatschappelijke thema's, zoals leefbare wijken, zorg en welzijn en de inclusieve samenleving. Mijn ervaring als commissaris bij woningcorporatie Kleurrijk Wonen in Tiel komt daarbij goed van pas".

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

De Bo-Ex website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Lees hier alles over de veranderingen.

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.