Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

Geplaatst op

Onze website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Zo staat het menu nu bovenaan de pagina, samen met de inlogknop, zodat u nog makkelijker informatie kunt vinden en uw zaken kunt regelen. Inloggen gaat snel en eenvoudig via "Mijn Bo-Ex" rechts bovenin. Ook hebben we de zoekfunctie verbeterd, zodat u nog sneller kunt vinden wat u nodig heeft. We hopen dat deze aanpassingen het gebruik van de website voor u nog prettiger maken!

Website aanpassingen

Wist u dat u veel huurderszaken zelf kunt regelen op onze website? Dat kan via uw eigen account (Mijn Bo-Ex), waar en wanneer u wilt. Zo hoeft u niet meer te bellen met onze klantenservice. Via www.mijn.boex.nl/mijn-gegevens kunt u inloggen. Met uw account kunt u onder andere:

  • Uw gegevens inzien

  • Uw huur betalen of opzeggen

  • Overlast melden

  • Toestemming vragen om uw woning aan te passen

  • Reparaties melden

Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze direct aanmaken op www.mijn.boex.nl/account-aanmaken. Lukt het u niet zelf? Vraag dan de sociaal buurtbeheerder om hulp. Wel zo makkelijk!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.

Meld u aan voor het platform Woonzoekers

De Woonbond heeft sinds kort een platform Woonzoekers. Zij nodigen iedereen die in de regio Utrecht wil wonen en op zoek is naar een betaalbare huurwoning uit om zich aan te melden voor dit platform.