Bo-Ex zet zich nog meer in om het sociale contact in de wijken beter te krijgen.

Geplaatst op

Bo-Ex zet zich nog meer in om het sociale contact in de wijken beter te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld door leuke ideeën van bewoners en voor bewoners uit te werken. Dat willen we samen doen met onze leveranciers, aannemers en onderhoudsbedrijven. Denk hierbij aan het opknappen van een plein of het maken van geveltuintjes.

Samenwerken aan betere buurten
Op 3 april vond een bijeenkomst plaats van Samen Aan Zet voor Sociale Impact over het samenwerken aan betere buurten. We geloven dat iedere leverancier en aannemer van ons daar een bijdrage aan kan leveren. En dat klopte, want er waren meer dan 80 verschillende leveranciers, aannemers, en onderhoudsbedrijven van Bo-Ex en collega-corporaties Cazas Wonen, Portaal en Woonin aanwezig. We hebben gesproken over hoe onze partners initiatieven van en voor onze bewoners kunnen steunen. Dit kan zijn in het geven van een financiële bijdrage, maar ook in kennis, spullen of meedenken.

Nu aan de slag
Directeur-bestuurder van Bo-Ex Robert Straver (rechts op de foto) heeft met de andere bestuurders met een symbolische ondertekening met bedrijfslogo een startschot gegeven voor het vervolg. We laten u weten waar we hiermee verder aan het werk gaan, samen met onze bewoners en partners.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

De Bo-Ex website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Lees hier alles over de veranderingen.

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.