Brief van Dienst Toeslagen ontvangen?

Geplaatst op

In augustus heeft Dienst Toeslagen (van de Belastingdienst) sommige mensen een brief gestuurd. In deze brief staat dat Dienst Toeslagen inkomens gaat aanpassen, bijvoorbeeld voor de huurtoeslag.

Heeft u zo'n brief van de Dienst Toeslagen ontvangen? Dan is het belangrijk dat u de brief goed leest.

Dienst Toeslagen berekent uw toeslag onder andere met uw inkomen. Maar ze denken dat het inkomen dat zij van u hebben niet meer klopt. Ze vragen u daarom in de brief om uw inkomen te controleren en als dat nodig is aan te passen. Zo voorkomt u dat u te veel toeslag krijgt. Of te weinig.

Begrijpt u niet wat er precies in de brief staat? Op de website van de Belastingdienst wordt in een video uitgelegd wat er in de brief staat. De video's zijn in het Nederlands, Engels, Berbers, Turks en Spaans.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

De Bo-Ex website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Lees hier alles over de veranderingen.

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.