Eerste bijeenkomst klankbordgroep Sterrenwijk

Geplaatst op

Bo-Ex is druk bezig met de voorbereidingen voor een onderhouds- en verduurzamingsproject in Sterrenwijk.
147 woningen worden onderhouden en verduurzaamd, zodat de bewoners een energiezuiniger en comfortabeler huis krijgen.
Bo-Ex wil graag de bewoners van Sterrenwijk betrekken bij het project, door het vormen van een klankbordgroep. Deze kan adviezen geven aan Bo-Ex, in dit geval over het sociaal plan van het groot onderhoud project. In april hebben we daarom een oproep gedaan onder de bewoners voor het vormen van een klankbordgroep. Er hebben zich 10 bewoners aangemeld.

Donderdag 23 mei vond de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep van Sterrenwijk plaats, bij Bo-Ex op kantoor. De opkomst was groot en de sfeer was goed. Het betrof een eerste kennismaking, waarbij de bewoners de ruimte hebben gekregen om hun bevindingen te delen en te discussiëren over o.a. het Algemeen Sociaal Plan, klankbordgroep en bewonerscommissie (in oprichting).

De bewoners waren kritisch, maar konden hun zorgen uiten en voelden zich gehoord.
Het is de bedoeling dat de klankbordgroep een aantal keer met Bo-Ex bij elkaar komt om mee te denken met o.a. het sociaal plan dat opgesteld gaat worden.

Vragen over het project of de klankbordgroep? Mail ze naar: sterrenwijk@boex.nl. Of klik hier voor meer informatie over het project.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

De Bo-Ex website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Lees hier alles over de veranderingen.

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.