Feestelijke opening Alexandertuin

Geplaatst op

Aan de Alexander de Grotelaan in Kanaleneiland is het afgelopen jaar hard gewerkt aan de Alexandertuin. Het lege, bestrate plein van Bo-Ex met bijkomend zwerfafval en overlast is samen met buurtkinderen, buurtbewoners, de gemeente en Bo-Ex zelf professioneel aangepakt. Het is nu een aantrekkelijke, groene tuin geworden. Met speelse ronde lijnen voor de paden, veel plek voor gras, picknicktafels en moestuintjes voor de buurtkinderen.

Afgelopen vrijdag vond het openingsfeest van de Alexandertuin plaats.
Het feest stond in het teken van de bewoners. De kinderen openden het feest en er was muziek, snoep en hapjes, verzorgd door de buurtbewoners zelf. De belangstelling was groot, mede dankzij het mooie weer! Klik hier voor een sfeerimpressie van de middag.

Na de opening zal de Alexandertuin worden onderhouden door bewoners en kinderen met groene vingers. Iedereen mag meedoen. Het is een mooie plek voor verschillende initiatieven.

Feestelijke opening Alexandertuin_2Feestelijke opening Alexandertuin_3Feestelijke opening Alexandertuin_4Feestelijke opening Alexandertuin_5

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

De Bo-Ex website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Lees hier alles over de veranderingen.

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.