Kosteloos glasvezel voor alle Bo-Ex woningen

Geplaatst op

Open Dutch Fiber heeft aangekondigd in Utrecht de woningen te voorzien van glasvezel. Glasvezel is een nieuw internetnetwerk dat sneller, stabieler en betrouwbaarder is dan de huidige internetkabel. Bo-Ex wil graag dat haar huurders gebruik kunnen maken van de best mogelijke digitale oplossingen en diensten. Daarom steunen wij de aanleg van een glasvezelnetwerk door Open Dutch Fiber.

Dit betekent dat elke woning een gratis en vrijblijvende aansluiting op glasvezel krijgt. U hoeft hiervoor geen abonnement af te nemen. De huidige internetverbindingen zullen ook gewoon blijven bestaan.

Gratis aansluiting
De glasvezelaansluiting wordt gratis aangelegd tot in uw woning. Hiermee is uw woning volledig voorbereid op stabiel en snel internet. U kiest zelf of u een glasvezelabonnement afsluit bij een provider op het glasvezelnetwerk. Het glasvezelaansluitpunt wordt naast de bestaande mogelijkheden voor internet, televisie en telefonie geplaatst.

Wat gaat er gebeuren?
Open Dutch Fiber informeert u in de komende maanden over de werkzaamheden. Samen met de aannemer brengen zij een bezoek aan uw gebouw om te bekijken hoe dit het beste kan worden aangesloten. Op de website van Open Dutch Fiber bekijkt u via de postcodecheck wanneer zij bij u in de straat komen graven. U geeft er ook meteen toestemming voor de installatie van het glasvezelaansluitpunt.

Graag uw medewerking
Om iedere woning in uw gebouw te kunnen voorzien van een glasvezelaansluiting, is het belangrijk dat u uw medewerking verleent aan de werkzaamheden. Ook als u zelf geen gebruik wilt gaan maken van diensten via het glasvezelnetwerk. Alle informatie over glasvezel en de aanleg van het glasvezelnetwerk vindt u op www.opendutchfiber.nl

Contact
Open Dutch Fiber zal alle bewoners per post op de hoogte houden van de aanleg. Mocht u geen brief hebben ontvangen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Open Dutch Fiber op telefoonnummer 088 1633 633.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

De Bo-Ex website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Lees hier alles over de veranderingen.

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.