Meld u aan voor het platform Woonzoekers

Geplaatst op

Hieronder leest u de oproep van de Woonbond:

Zoek je een woning, vind je dat er te weinig gebouwd wordt en wil je dat helpen veranderen? Meld je dan aan voor het platform Woonzoekers. Iedereen die in de regio Utrecht wil wonen en op zoek is naar een betaalbare huurwoning nodigen we van harte uit.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een thuis. Waar omwonenden bij nieuwbouwprojecten mogen meepraten, worden woningzoekenden momenteel niet of nauwelijks betrokken. Daar brengen we verandering in. Wij bundelen de krachten en verbinden woningzoekenden met woningcorporaties, ontwikkelaars, bouwers en overheden. Wij denken mee om te zoeken naar nieuwe wegen om iedereen een thuis te bieden. Liefst zo snel mogelijk. Jij kunt met jouw stem het verschil maken. Sluit je ook aan bij Woonzoekers!

Hoe doe ik mee?
Heel makkelijk! Klik hieronder en word deelnemer van Woonzoekers!

KIik hier om mee te doen!

Hoe werkt het?
Na de inschrijving krijg je geregeld uitnodigingen via de email om mee te doen aan een onderzoek. Meedoen aan een activiteit kost je gemiddeld 5 minuten. Je doet mee op een moment dat jou het beste uitkomt. Als je bereid bent om deel te nemen aan online discussies kunnen we je uitnodigen voor onze community.

Wat heb ik eraan?
• Jouw mening is van waarde en wij zorgen dat je mening wordt gehoord.
• Je leert mensen kennen die zich ook hard maken en zich laten horen.
• Het is leuk een leerzaam: je hoort de mening van anderen en denkt mee over nieuwbouwprojecten in de regio Utrecht.
• Wij delen natuurlijk de resultaten van de onderzoeken met je.

Heb je vragen?
Heb je een vraag of een tip over Woonzoekers? Kijk even in de
Veelgestelde vragen!
Staat het antwoord hier niet tussen? Stuur dan een mail naar
woonzoekers@panel.mwm2.nl.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

De Bo-Ex website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Lees hier alles over de veranderingen.

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.