Sneller, simpeler en veiliger gegevens delen met DĀK regio Utrecht

Geplaatst op

Vanaf nu kunnen woningzoekenden in de regio Utrecht hun inkomensgegevens en persoonsgegevens via een directe koppeling met MijnOverheid delen met DĀK regio Utrecht (voorheen WoningNet). Uw gegevens delen was nog nooit zo makkelijk en veilig. Ook het inschrijfproces is vernieuwd.

Verbeteringen
Uw inkomensgegevens delen via de koppeling kon al. Met de vernieuwde koppeling kan DĀK regio Utrecht (voorheen WoningNet) ook uw persoonsgegevens controleren via MijnOverheid. Hiervoor heeft u alleen een DigiD nodig. Dit maakt het zoeken naar een woning nog makkelijker, het voorkomt fraude en het verhuurproces wordt nog efficiënter.

Niet verplicht
We snappen dat niet iedereen handig is met computers. Daarom blijft het mogelijk om uw gegevens op een andere manier te delen. Als u hulp nodig heeft dan staat het Klantcontactcentrum van DĀK regio Utrecht voor u klaar.

Wilt u weten hoe het werkt?
Kijk dan gauw op de website van DᾹK regio Utrecht. Hier vindt u bijvoorbeeld korte instructievideo's.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

De Bo-Ex website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Lees hier alles over de veranderingen.

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.