Verhuispremie gemeente Utrecht vanaf 2 september

Geplaatst op

Vanaf 2 september 2024 kunnen bewoners die een grote sociale huurwoning (met minimaal 4 kamers) in Utrecht verlaten en verhuizen naar een kleinere sociale huurwoning of seniorenwoning een verhuispremie aanvragen. U kunt deze subsidie aanvragen voor de kosten die u maakt voor het verhuizen naar een andere woning. Dit is een regeling van de gemeente Utrecht.

Let op: de subsidie geldt pas vanaf 2 september 2024. Als u eerder bent verhuisd, heeft u helaas geen recht op de subsidie.

U kunt de subsidie aanvragen bij de gemeente Utrecht,klik hier voor de website.


Mocht u nu al vragen hebben hierover, neem dan contact op met het subsidiebureau van de gemeente Utrecht, via subsidie@utrecht.nl of bel 030 – 286 33 36.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bo-Ex website nog makkelijker in gebruik!

De Bo-Ex website is nu nog gemakkelijker in gebruik! Op donderdag 17 oktober hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Lees hier alles over de veranderingen.

Terugblik bezoek gemeente Alexandertuin

Vrijdag 11 oktober 2024 bezochten de wethouders de Alexandertuin in Kanaleneiland. Tussen 9.30 en 10.30 uur kregen bewoners de kans om te vertellen hoe zij de wijk en de stad Utrecht ervaren. Onze sociaal buurtbeheerder was er ook om de bewoners te verwelkomen met koffie en thee.